Himalaya magnesium voor Private label

Onze magnesium komt uit het
Himalaya gebergte 

De producten van Himalaya magnesium voor Private label worden vervaardigd van magnesiumchloride afkomstig uit het Himalaya gebergte in Tibet. 
Magnesiumchloride uit de Himalaya komt van zeer grote diepte. Tijdens het ontstaan van het Himalaya gebergte zijn oerzeeën ingesloten en verdampt waarbij het magnesiumzout is achtergebleven. Himalaya magnesium is miljoenen jaren oud en dateert uit een tijd waarbij de mens geen negatieve invloed had op de natuur.

Onderaardse rivieren die hun weg zoeken door het Himalaya gebergte lossen dit magnesiumzout op. Het sijpelt onder druk langzaam door het poreuze gesteende omhoog en vormt de bronnen op het hooggebergte.
Het poreuze gesteente is een natuurlijk filter wat eventuele verontreiniging (zand, gesteente, etc.) verwijderd.
Daarom is Himalaya magnesium de meest pure ongeraffineerde magnesium ter wereld, waardoor het de meeste levenselementen in hun oorspronkelijke samenstelling en verhouding bevat.


Met Himalaya magnesium voor Private label bent u verzekert van de beste kwaliteit magnesium die er in de markt verkrijgbaar is.

Steeds meer mensen kiezen voor 100% natuurlijke, biologisch en ecologisch verantwoorde ongeraffineerde magnesium producten. Daaronder valt ook Himalaya magnesium, een magnesiumchloride van ongekende puurheid die na de winning geen enkele zuivering of raffinage behoeft. Zuiver vanuit de natuur, zoals ons lichaam het nodig heeft en kan verdragen.

Himalaya magnesium voor Private label magnesium

Himalaya magnesium voor Private label:

De meest pure magnesium ter wereld!

100% puur natuurlijk magnesiumchloride zonder toegevoegde stoffen

Himalaya magnesiumchloride is ongeraffineerd. Het wordt gewonnen uit zeer grote diepte in Tibet. Tijdens het ontstaan van het Himalaya gebergte zijn oerzeeën ingesloten en verdampt waarbij het magnesiumzout is achtergebleven.

Himalaya magnesium is miljoenen jaren oud en dateert uit een tijd waarbij de mens geen negatieve invloed had op de natuur. Onderaardse rivieren die hun weg zoeken door het Himalaya gebergte lossen dit magnesiumzout op. Het sijpelt onder druk langzaam door het poreuze gesteende omhoog en vormt de bronnen op het hooggebergte.
Het poreuze gesteente is een natuurlijk filter wat eventuele verontreiniging (zand, gesteente, etc.) verwijderd.
Daarom is Himalaya magnesium de meest pure ongeraffineerde magnesium ter wereld, waardoor het de meeste levenselementen in hun oorspronkelijke samenstelling en verhouding bevat.

himalaya magnesium eco friendly
himalaya magnesium shop natural
Himalaya magnesium hoogste kwaliteit

Himalaya magnesium voor Private label

Himalaya magnesium dankt de hoge kwaliteit aan de invloed van de zon

De zon die in Tibet minimaal 8 uur per dag schijnt en zeer intens is vanwege de grote hoogte heeft een zeer positieve invloed op het drogings- en verdampingsproces en bepaalt daardoor mede de hoge kwaliteit plus de bijzondere eigenschappen van dit magnesium.

Magnesiumzouten zijn het product van de interactie tussen zonlicht en water. Magnesiumzout en zoutkristallen zijn de enige kristallen die oplossen in water en moeten gezien worden als een geconcentreerd, vol-spectrum mineraal. Doordat de magnesiumzouten miljoenen jaren op grote diepte opgesloten hebben gelegen heeft het een gedeelte van die eigenschappen verloren.
Omdat het magnesiumzout in de Himalaya langzaam omhoog sijpelt en bronnen vormt kan het weer zijn oorspronkelijke interactie tussen water en zon hervatten.

Tijdens de droging wordt het magnesiumzout ook nog eens wekenlang aan het zonlicht blootgesteld waardoor het magnesiumzout weer de unieke eigenschappen krijgt zoals het ontstaan is.
De Tibetanen noemen het daarom “Levend magnesiumzout”.

Himalaya magnesium voor private label EcoLife

Himalaya magnesium voor Private label

Himalaya magnesium wordt ecologisch en met respect voor de natuur gewonnen

De Himalaya magnesiumzouten worden uit de kleine meren en saltwells (zoutbronnen) gewonnen door families die dit al generaties lang van vader op zoon doen.

Omdat dit zo'n uniek en zuiver proces is mag Himalaya Magnesium worden gebruikt voor voedings- en topische doeleinden.
Geen massaproductie dus, zoals vaak met andere magnesiumsoorten, gewonnen via industrial mining. 
Dat merkt u als gebruiker, want magnesiumchloride heeft heel veel gezondheidsvoordelen.

Himalaya magnesium heeft een ongekend hoge energetische waarde. Ecologisch gewonnen met respect voor mens, dier en natuur en uitgebreid voor u getest in zowel Tibet als in Nederland volgens de zwaarste normen in voedselkwaliteit en cosmetica.

Onze kwaliteitseisen zijn zeer hoog en onze producten mogen dan ook alleen bestaan uit biologische, organische of 100% natuurlijke mineralen en/of vitaminen zonder toevoeging van chemische of anderszins bekende schadelijke stoffen*.
Een magnesium product met het EcoLife logo is gewonnen en geproduceerd onder de meest strenge kwaliteitseisen.

Voordelen Himalaya magnesium voor Private label

Himalaya magnesium chloride voordelen:

 • 100% puur natuurlijk.
 • Ongeraffineerd.
 • Ecologisch verantwoordt gewonnen.
 • Hoogste kwaliteit (Foodgrade) magnesium chloride beschikbaar.
 • Himalaya magnesium olie, magnesium serum+MSM en magnesium vlokken zijn geschikt voor verkoop onder private label.

Voordelen voor uw eigen merk:

 • Onderscheid u met uw eigen merk magnesium met de hoogste kwaliteit magnesium chloride.
 • Scherpe prijzen.
 • Hogere marges.
 • Laagdrempelig en zonder grote investering.
 • Al v.a. 10 stuks per magnesium product.
 • Verpakt in PET flessen en PET potten.
 • Hoge kwaliteit etiketten met uw eigen Logo.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00