Magnesiumchloride voor Private label

Magnesiumchloride is een belangrijk mineraal voor je gezondheid

Magnesiumchloride voor Private label. Himalaya magnesiumchloride is een 100% natuurlijk magnesium mineraal gewonnen in Tibet. Klik op de link als je meer informatie wilt weten over de winning van Himalaya magnesium chloride in Tibet.
Magnesium is een belangrijk mineraal voor gezonde cellen in ons lichaam. Maar we krijgen niet genoeg magnesium binnen via onze voeding. Extra magnesium is nodig om een magnesiumtekort te voorkomen. Als je langdurig een tekort aan magnesium hebt kunnen er zowel lichamelijke als psychische klachten ontstaan.

Magnesium chloride wordt goed door het lichaam opgenomen. Magnesium vlokken zijn ideaal voor in een voetenbad of ligbad en magnesium olie om te smeren op armen, benen, rug, buik, etc.

Gezondheidsvoordelen van magnesium chloride

Magnesium speelt een grote rol bij het goed functioneren van zenuwen en spieren en het gebruik van magnesium chloride kan dan ook helpen je spieren te ontspannen en sneller te herstellen na het sporten. De ontspannende werking helpt zelfs je slaap te verbeteren. Maar er zijn nog veel meer gezondheidsvoordelen bij het gebruik van magnesiumchloride.

 • Activeert je natuurlijke energie in het lichaam.
 • Draagt bij tot de instandhouding van normale botten.
 • Draagt bij aan een normale celdeling.
 • Speelt een rol bij het opbouwen van lichaamseiwit.
 • Helpt bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding van het lichaam.
 • Draagt bij aan een sterk gebit.
 • Draagt bij aan een heldere geest.
 • Draagt bij aan een normale spierwerking.
 • Helpt bij vermoeidheid/moeheid.
 • Speelt een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen.

Steeds minder magnesium in onze voeding

te weinig manesium in onze voeding-magnesiumchloride private label

Steeds minder magnesium in onze voeding

We eten te weinig magnesiumrijke voeding zoals groene groenten, noten, zaden, fruit, etc. Maar ook onze voeding bevat steeds minder magnesium.
In onze landbouw is het gebruik van kunstmest en bestrijdingsmiddelen de laatste jaren sterk toegenomen. Dit heeft een negatief effect op het percentage voedingsstoffen in onze gewassen.

Ook door het verwerken en raffineren van onze voeding is het percentage magnesium drastisch verlaagd. Door het dat we steeds minder en magnesiumrijke voeding eten en dit samen met het verminderde percentage magnesium in het voedsel zorgt dat steeds meer mensen een magnesiumtekort hebben.

Niet alleen onze voeding is de oorzaak van een magnesiumtekort

Niet alleen onze voeding is van invloed op een magnesiumtekort, maar ook andere factoren zoals: veel suiker, frisdrank, veelvuldig zuivelgebruik, overmatig alcoholconsumptie zorgen dat je lichaam minder magnesium opneemt. 

Ook onze leeftijd (ouder worden), het medicijngebruik, fanatiek sporten en stress kunnen voor versnelde uitscheiding van magnesium zorgen. Vooral maagzuurremmers, antibiotica en de anticonceptiepil hebben een negatieve invloed. Extra magnesium suppletie is dus noodzakelijk.

Veel voorkomende magnesiumtekort symptomen

Hoofdpijn is een symptoom van een magnesiumtekort-magnesiumchloride private label

Hoofdpijn/Migraine is één van de vele magnesiumtekort symptomen

Heel veel mensen hebben een magnesiumtekort zonder dat ze het zelf weten. Dat komt omdat we niet allemaal hetzelfde reageren bij een tekort aan dit mineraal. Magnesium is betrokken bij meer dan 300 processen in ons lichaam. Hoe weet je of je een tekort hebt en wat kun je er tegen doen? 
Op de website van Himalaya magnesium staat een magnesiumtekort zelftest en deze test is gemakkelijk om te achterhalen of je risico loopt op een magnesiumtekort.

Enkele veelvoorkomende symptomen van een magnesiumtekort kunnen zijn:

 • Overgevoeligheid, depressieve toestand.
 • Beklemmend gevoel op de borst.
 • Slapeloosheid.
 • Hartkloppingen.
 • Duizeligheid, draaierig.
 • Hoofdpijn of gevoel van druk in het hoofd en pijn aan de kaak.
 • Concentratieproblemen.
 • Misselijkheid, overgeven.
 • Opgeblazen gevoel.
 • En nog meer.

Magnesiumchloride Private label 

magnesiumchloride producten private label

Magnesium opname via de huid met de transdermale methode. Magnesiumchloride in de meest natuurlijke vorm is goed voor opname via de huid. Magnesiumchloride in de vorm van magnesium olie is geschikt om op de armen, benen, rug, buik, etc. te smeren. Magnesium chloride vlokken zijn geschikt voor een magnesium voetenbad of ligbad.

Dit ziin producten die geschikt zijn niet alleen voor sporters maar voor iedereen die symptomen van een magnesiumtekort hebben. Dus wilt u zich onderscheiden met het verkopen van een uniek natuurlijk magnesium product en zo meer mensen te helpen met hun gezondheid. Kies dan voor magnesiumchloride private label producten zoals magnesium olie en magensium vlokken. Zo kunt u uw eigen merk magnesiumchloride verkopen.


Bent u b.v. therapeut, sportschoolhouder of ZZP'er?

Dan is magnesiumchloride Private Label zeker wat voor u! 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00